PROMO! Depune Anunt sau Licitatie GRATIS 4 luni ! - WWW.IMONA.RO primul portal de Anunturi si LICITATII imobiliare 100% românesc. FOTO & VIDEO de prezentare a proprietatii !     ***     1st Real Estate portal Ads & on line Auctions in Romania, photos & VIDEO !

Acordul de utilizare

1. Termeni si Conditii

Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre. Sunteți responsabil de respectarea legilor aplicabile.
Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site.
Materialele conținute pe acest site sunt pro tejate prin dreptul de autor și al mărcilor inregistrate.

 • Termenul "Site" reprezinta  paginile web care  constitue platforma de Anunturi si Licitatii online a sc WEB INTERMEDIA srl.
 • "Utilizator" reprezinta orice persoana fizica sau juridica care foloseste platforma de trading online a sc WEB INTERMEDIA srl
 • "Acord de Utilizare" reprezinta conditiile de utilizare a website-ului nostru.
 • "Politica de Confidentialitate" reprezinta normele si conditiile noastre in materie de protejarea datelor cu caracter personal
 • "Vanzator" desemneaza persoana fizica sau juridica care pune in vanzare un bun, sau un  serviciu pe site-ul nostru.
 • "Cumparator" desemneaza persoana fizica sau juridica care este in relatii comerciale cu un vanzator.
 • "Client" reprezinta persoana fizica sau juridica care se afla in relatii comerciale cu societatea noastra.
 • "Magazin" reprezinta spatiul. virtual de prezentare si vanzare alocat clientilor nostri.
 • "Tranzactie" reprezinta actul comercial de achizitionare a unui bun sau serviciu.
 •  "Cont personal" desemneaza spatiul personal alocat unui utilizator pe websitul nostru de unde gestioneaza operatiunile.
 •  "Membru Verificat"  desemneaza ca utilizatorul  este membru al website-ului nostruu, << client verificat>>.


2. Descrierea serviciilor.

- sc WEB INTERMEDIA srl   pune la dispozitia membrilor sai  o platforma de Anunturi si Licitatii, dedicata pietei Imobiliare si branselor conexe.
- Pe platforma noastra   poti depune un Anunt Clasic, sau un Anunt cu vanzare prin Licitatie,sau vânzare directa  sau inchiria un Magazin / Vitrina de prezentare a afacerii DV.
- Publicarea Listarilor poate dura 24 de ore sau mai mult in functie de verificare, si confirmarea  primirii  contravalorii unde este cazul.
- In cazul in care continutul listarilor postate nu corespunde cu Termenii si Conditiile noastre, ne rezervam dreptul de a le rectifica sau chiar respinge anuntul.
- Punem la dispozitia utilizatorilor spatiul web si tehnici de tranzactionare instant, dar NU ne implicam in procesul de tranzactionare sau in contul vreunei parti.

3.Conditii de Tranzactionare

- Pe platforma se pot lista Anunturi si licitatii numai in domeniile mentionate.
- Toti Utilizatorii trebuie sa fie membri inregistrati.

4. Disclaimer

- Anunturile sunt furnizate "ca atare" de catre proprietarii lor. 
- NU garantam sub nicio forma existenta sau exactitatea lor.
- Nu oferim nicio garantie cu privire la acestea.
- Vanzatorii sunt responsabili si se supun legislatiei.
- Proprietarii anunturilor raspund legal pentru orice violare a drepturilor asupra materialelor postate: text, fotografii, video, desene etc.
- NU verificam linkurile redirectionate, si cade in grija utilizatorilor de a se asigura reciproc de corectitudinea si veridicitatea lor.
- NU cerem sub nicio forma  parole de conturi bancare. Raportati imediat orice e-mail care ar proveni din partea noastra cu asemenea cereri.

5. Delimitari

Sub nicio forma Nu vom fi raspunzatoari de eventualele stergeri de date din conturile membrilor, cauzate de caderi de internet, server, retea, sau hacking.
Conturile de utilizator sunt protejate prin sistem de back-up pe mai multe servere paralele si independentec.

6. Errata

Materiale postate pe Site pot include erori tehnice, tipografice, sau fotografice, ne rezervam dreptul de a  face schimbari si up-datari dupa necesitati.

7. Linkuri

 Nu  verificam toate linkurile catre diverse website-uri si NU suntem resposabili de acestea. Utilizarea unor asemenea linkuri este pe riscul utilizatorului.

8. Modificari

Putem revizui termenii de utilizare pe site in orice moment si fara notificare, dar nu vom afecta in niciun fel contractele in derulare.

9. Legislatie si Protectia Datelor

- Respectam noua legislatie RGPD UE in materie de date personale precum si legislatia in materie de Comert Electronic si Internet.
- Nu verificam identitatea membrilor decat la cererea acestora pentru credibilitatea ofertelor.
- Cade in sarcina persoanelor implicate in procesul de vanzare / cumparare, de a se verifica reciproc si a-si lua masurile de precautie necesare.

sc WEB INTERMEDIA srl. Bucuresti J40/7306/19.06.2014